top of page

Handige rijles tips voordat je begint met rijlessen!

 • Rijlessen
  Hoe oud moet ik zijn om te mogen rijlessen? Vanaf 16.5 jaar mag je beginnen met rijlessen. Heb ik een theorie certificaat nodig? Nee, het theorie certificaat kan op elk gewenst moment tijdens de rijopleiding gehaald worden. Het is advies is wel om zo vroeg mogelijk hiermee te beginnen om later geen vertragingen op te lopen. Kan ik een gratis proefles nemen voordat ik begin? Ja dat kan. Een proefles is gratis als je besluit natuurlijk om bij ons te komen rijlessen, anders is het eenmalige vrijblijvende rijles van 30 euro. Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Dat is per leerling verschillend, o.a. afhankelijk van je ervaring, motivatie en verkeersinzicht. Een gemiddelde leerling heeft 45 tot 55 aan uren rijlessen nodig. Waar wordt ik opgehaald en afgezet? Gebruikelijk is thuis, op school of werk vaak het ophaal adres, maar het kan overal in regio Eindhoven waar wij rijlessen geven. Wat is het rijgebied van Autorijschool Martijn? In de volgende plaatsen is er mogelijkheid tot volgen van rijlessen: Eindhoven,Son en breugel, Best, Oirschot, Wintelre, Meerhoven, Veldhoven, Waalre. Mag ik een afgesproken rijles afzeggen? Ja dat kan minimaal 24 uur van te voren, anders wordt de rijles doorberekend.
 • Examens
  Hoe oud moet ik zijn voor een theorie examen? Vand 16 jaar mag je theorie examen doen. Hoe lang is mijn theorie certificaat geldig? Het theorie certificaat is 1.5 jaar geldig. Hoe oud moet ik zijn voor het praktijkexamen of een tussentijdse toets? Vanaf 17 jaar mag je een tussentijdse toets of praktijkexamen afleggen. Als ik voor mijn 17e slaag voor mijn praktijkexamen, mag ik dan zelf de weg op? Nee, tot je 18e mag je alleen autorijden met een coach die een begeleiderspas heeft. Wanneer mag ik zelfstandig de weg op? Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op als je het rijbewijs hebt behaald. Wat heb ik nodig om het praktijkexamen aan te vragen? Digi-d Een geldig indentiteits bewijs. Een geldig theoriecertificaat Een eigenverklaring ( gezondheids verklaring ) Wat heeft de rijschool nodig om een praktijkexamen aan te vragen? Je machtiging, kies de optie ''rijschool machtigen'' en voer het rijschool nummer: 9952H4 in In welke auto rij in af? Je rijdt in de auto af waarin gelst wordt. Waar rij ik af? Je rijdt af in Eindhoven.
 • Rijschool
  Krijg ik rijles van een vaste instructeur? Jazeker, je krijgt rijles van een vaste instructeur van het begin van je eerste rijles tot aan je eind van het praktijkexamen. In welke auto krijg ik rijles? Je krijgt rijles in de nieuwste Mercedes A klasse 180 benzine AMG lesauto, de auto beschikt over alle luxe en de modernste technieken waar jij als leerling van gebruik kan maken. Kan ik contant afrekenen? Ja dat kan, bij losse rijlessen kan er alleen contant afgerekend worden. Kan ik een rijlespakket in termijnen betalen? Ja dat kan, je mag een pakket in 2 of 3 termijnen betalen. Ik les of heb al rijlessen bij een andere rijschool, kan ik alsnog bij Autorijschool Martijn komen rijlessen? Ja, dat kan. Iedereen is welkom bij onze rijschool. Bovendien regelen wij de overstap service. Wat is het rijschoolnummer en slagingspercentage van Autorijschool Martijn? 9952H4
 • Links
  Digi-d CBR 2todrive

Welke rijschool moet ik kiezen? Is dat de rijschool waar mijn vriend of vriendin heeft gelest? Wat is een nu een goede rijschool?  Allemaal vragen waar wij eerlijk over zijn, ongeacht of je bij ons komt rijlessen of juist niet! 

bottom of page