top of page

Theorie cursus auto

92%

van de verkeersongevallen gebeuren door menselijke fouten!

0007_5.jpg

Autotheorie saai, wel noodzakelijk

Je theorie is niet het leukste binnen je rijopleiding, maar wel noodzakelijk. Zonder theorie certificaat kun je geen rijexamen afleggen. Je wilt daarom je theorie zo snel mogelijk behalen. We kunnen helaas de hoeveelheid lesstof niet minder maken, wel kunnen we het op een leuke en leerzame manier aanbieden. Dat doen we in samenwerking met VEKABEST, de grootste theorieaanbieder van Nederland. Natuurlijk helpen we je met het behalen van je theorie-examen, je kunt onbeperkt al je vragen aan ons stellen. Met deze aanpak kijken we verder dan alleen je theorie-examen. We bereiden je voor op de toekomst waarin jij zelfstandig de weg opgaat zonder instructeur.

0001c_6.jpg
0001_1_4.jpg
0001b_1_4.jpg

Onze theoriepakketten

De theorie wordt kort en krachtig uitgelegd en is samengesteld op basis van 40 jaar ervaring. Hiermee heb jij de perfecte voorbereiding op je theorie examen.

Leer de theorie en bespaar rijlessen

Wij bieden bewust geen auto theorie dagcursus aan. De rede hiervoor is dat het niet effectief is op de langer termijn. Om een veilige verkeersdeelnemer te worden dien je de theorie goed te kennen en zal je er zelf wat voor moeten doen. Je schooldiploma haal je tenslotte ook niet binnen één dag. 😉 Je behaalt meer resultaat door wat aandacht te besteden aan je theorie. Zo blijft de lesstof beter hangen en daar heb je meer aan tijdens je rijopleiding. Wanneer je de juiste kennis hebt hoeft je rijinstructeur je niet alles uit te leggen en heb je minder rijlessen nodig. Ook is de kans op slagen bij je 1e examen een stuk groter!

Wist je dat de meeste ongevallen voorkomen kunnen worden? Veel weggebruikers kennen de regels niet voldoende en dat zorgt voor onduidelijkheid in het verkeer wat leidt tot ongevallen.

bottom of page