top of page
logowebdesign_edited.png

AUTORIJSCHOOL

MARTIJN

AUTORIJSCHOOL

Rijschool Eindhoven

Start snel, bij de #1 Rijschool in Eindhoven

gifkilometers.gif

Rijles kilometers

GESLAAGDEN GIF.gif

Geslaagde drivers

1 missie

Dat jij de eerste
keer slaagt!

Dé #1 Rijschool in Eindhoven

Uiteindelijk wil iedereen graag leren rijden. Zeker als je jong bent, dan heeft het halen van je rijbewijs iets magisch. Het is de volgende stap richting een onafhankelijk, volwassen leven. Echter staat veiligheid daarbij in onze samenleving hoog in het vaandel. En dus ben je aangewezen op een rijschool om alle kneepjes van het vak te leren.

 

Woon je in de omgeving van Eindhoven? Dan is  rijschool Eindhoven voor jou de beste oplossing. Als de beste rijschool in Eindhoven helpen we je bij Autorijschool Martijn graag op weg.

Daan kuipers geslaagd 1e keer in eindhoven

Ris-rijles opleiding rijschool in stappen in Eindhoven

Rijles in Eindhoven nodig? Bij onze rijschool in Eindhoven kun je rijlessen volgen op de manier die jij het fijnst vindt. Je kunt bij ons Het Ris 2.0 traject volgen, wij zijn de derde rijschool in Eindhoven waar jij de RIS rijopleidingen in stappen kan volgen. Dat wil zeggen dat je stap voor stap leert autorijden en 1.5 uur rijles neemt in de week. Vind je een 1.5 uur te lang? Dan kan je ook altijd kiezen voor één rijles van een uur per week. Het is belangrijk dat we de rijlessen inplannen aan de hand van jouw wensen, zodat jij met een goed gevoel het rijbewijs weet te halen. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een spoedcursus dan heb je het rijbewijs weten te halen in een versneld tempo. Zoek je een rijschool voor jouw rijles in de buurt van Eindhoven, dan kan je bij onze rijschool terecht. Met onze rijschool geven wij rijles in Eindhoven en omgeving. Bij onze rijschool kan je op praktijk examen in Eindhoven halen. Aan jou de keus waar jij op rijexamen wilt gaan om je rijbewijs te halen.

Rijschool Eindhoven

Benieuwd hoeveel rijlessen je nodig hebt met de ris rijopleidingen in stappen? Vraag nu een proef rijles aan en ontdek zelf hoe snel jij je rijbewijs kunt halen bij onze rijschool in Eindhoven

Lees meer over: rijschool Eindhoven

Rijlessen in Eindhoven is niet altijd duur

Wist je dat je door onze doel - en middel rijles methode gemiddeld minder rijlessen nodig hebt? Hierdoor heb je dus snel je examen in eindhoven gehaald en ben je tenslotte goedkoper uit bij onze rijschool in Eindhoven.

Ris rijles Eindhoven

De RIS is vernieuwd en zal vanaf 2023 de standaard lesmethode worden. Wij zijn de derde rijschool in Eindhoven die RIS 2.0 gecertificeerd is. Het slagings percentage is 70 % hoger in vergelijking met andere rijscholen in Eindhoven die de reguliere opleiding verzorgen. Met de ris heb je minder rijlessen nodig dan bij de reguliere rijscholen in eindhoven.

 

Opzoek naar een goede rijschool in Eindhoven die de ris volgt voor jouw rijles? Weet je niet waar je voor moet kiezen, omdat er in Eindhoven veel rijscholen zijn die je met elkaar kunt vergelijken? Zoek jij een rijschool in Eindhoven waar je goedkoop je rijlessen kan volgen?  Zoek je een rijschool waar jij een rijles pakket kunt afnemen? Vraag jij je af bij welke rijschool in Eindhoven jij terecht kan voor de rijopleiding in stappen voor het rijbewijs?

Waarom Autorijschool Martijn als rijschool Eindhoven kiezen?

Een rijopleiding in Eindhoven volg je om ook daadwerkelijk iets nieuws te leren. Het is niet de bedoeling dat je het alleen als een vast nummertje ziet. Als een item op je to-do lijstje om snel af te vinken. In de basis is de informatie die je van rijschool Eindhoven krijgt iets wat je voor de rest van je leven mee gaat nemen. Wij zien het dan ook als geen ander als onze taak om je hier optimaal bij te begeleiden. Om ervoor te zorgen dat je je voor altijd in een auto weet te redden. 

 

Al met al zijn er enkele zaken waar we bij Autorijschool Martijn graag de nadruk op leggen. Door deze punten te optimaliseren, zijn wij van mening dat we ons onderscheiden als beste rijschool van Eindhoven. Daarbij hebben we het bijvoorbeeld over punten als:

 

 • Persoonlijke aanpak: Door de jaren heen zijn we erachter gekomen dat men een persoonlijke aanpak zeer waardeert. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat we rijles geven op het tempo dat jij het meest prettig vindt. Een rijopleiding in Eindhoven bestaat uit verschillende fases. Als autorijschool proberen we je op een zo snelle en tegelijkertijd volledig mogelijke manier door deze fases heen te begeleiden. Puur zodat je je binnen een bepaalde periode ontwikkelt van een beginnende rijder tot iemand die zich zeer zelfverzekerd voelt op de weg. Vanzelfsprekend komen hier veel verschillende onderdelen bij kijken. De een heeft dan wat meer moeite met een bepaalde handeling dan de ander. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben we snel door wat je goed kan en waar er nog ruimte voor verbetering is.
   

 • Volledigheid van informatie: Daarbij vinden we het erg belangrijk dat er sprake is van volledigheid van informatie. Met andere woorden; dat we je alles leren wat er te leren valt over autorijden. We gaan stap voor stap alle onderdelen van het rijden op de openbare weg langs. Zo kom je tijdens je examen bijvoorbeeld niet voor verassingen te staan. En ook wanneer je vervolgens je rijbewijs hebt gehaald, voel je je zeer goed op de weg. Als autorijschool in Eindhoven weten we precies wat er allemaal bij dit vak komt kijken. We gaan je dan ook zo volledig mogelijk voorbereiden op dat wat er komen gaat. 
   

 • Veel ervaring: Tijdens dit gehele proces doen we een beroep op onze uitgebreide ervaring als rijschool in Eindhoven. Gezien we dit nu al een tijdje doen, weten we precies wat er van ons gevraagd wordt. Bijvoorbeeld op het gebied van volledigheid van informatie. Maar ook met betrekking tot het indelen van de individuele rijlessen. Onze instructeurs hebben intussen alles wel de revue zien passeren. Er is niets dat voor hen nog als een verrassing komt. Het is volgens ons het minste wat je van een goede rijschool in Eindhoven mag vragen. 
   

 • Nadruk bijzondere verrichtingen: Waar je intussen wellicht al van hebt gehoord, is dat je ook bijzondere verrichtingen moet gaan oefenen. Daaronder vallen bijvoorbeeld keren op de weg of hellinkje trekken. Dit zijn zaken die in het begin vaak nog wat moeilijk zijn. Want wat moet je nu ook alweer precies doen? In welke volgorde voer je bepaalde handelingen uit? In het begin gaat dit nog wat moeilijk zijn. Maar naarmate je het vaker bij onze rijschool in Eindhoven oefent, wordt het steeds meer een automatisme. Je hoeft er dan op den duur amper nog over na te denken. Zo ga je qua bijzondere verrichtingen optimaal voorbereid je rijexamen in.
   

 • Vaste instructeur: Door te werken met een vaste instructeur, bouw je zekerheid op. Het helpt bijvoorbeeld enorm bij het bewerkstellingen van die persoonlijke aanpak. Hoe vertrouwder je je in de auto gaat voelen, hoe beter je ook gaat presteren. Zodoende ervaren onze leerlingen het als zeer prettig om met Autorijschool Martijn in zee te gaan. Men kijkt vaak zelfs uit naar de eerstvolgende rijles. 
   

 • Toegang tot app: Wist je bovendien dat we ook werken met een app? Via deze app heb je toegang tot allerlei instructiefilmpjes. Zo heb je zelfs buiten de auto de mogelijkheid om alvast te oefenen. Dit gaat enorm helpen om de nieuwe kennis sneller in je op te nemen. Onze leerlingen app wordt momenteel al veelvuldig gebruikt. Veel van onze leerlingen geven aan dat het ze nog net wat meer vertrouwen geeft om in de auto te stappen. En dat is toch altijd mooi meegenomen! 
   

 • Proefles: We begrijpen als geen ander dat je iets graag wilt testen alvorens je het echt gaat doen. Vandaar dat we ook werken met een proefles. In deze proefles ontdek je heel snel welke werkwijze wij nou precies hanteren. Het geeft je een duidelijke indicatie van of het een manier van lesgeven is die je als prettig ervaart. Ben je ook benieuwd naar hoe een rijles er in de praktijk uit gaat zien? 

Start bij dé autorijschool in Eindhoven

Zoals gezegd is het halen van je rijbewijs iets waar mensen vaak lang naar uitkijken. Wanneer het moment dan eindelijk daar is, sta je te popelen om in de auto te stappen. Maak op dat moment dan een verstandige keuze en kies voor de beste rijschool in Eindhoven.

 

We zijn ervan overtuigd dat je veel plezier gaat hebben in het opnemen van alle informatie. En uiteindelijk kijken we er dan ook naar uit om je te zien slagen voor je theorie- en praktijkexamen. Plan nu een gratis proefles in en begin direct met het halen van je rijbewijs!

Niam-1e-keer-geslaagd-in-eindhoven.jpg

Iedereen wil zo goedkoop mogelijk en goed het rijbewijs halen bij een goede rijschool. Kies voor rijschool Martijn! De rijschool in Eindhoven om snel en vooral goedkoop het rijbewijs te halen.
Meld je vandaag nog aan bij onze rijschool in Eindhoven. 

Klaar voor je eerste rijles
bij Rijschool Eindhoven?

bottom of page