top of page

LeerlingApp

Interactieve voorbereiding op de volgende rijles

Met huiswerk en instructievideo’s zijn je leerlingen goed voorbereid op de rijles. De leerling bekijkt de lesvoorbereiding in de LeerlingApp. In deze app ziet de leerling ook altijd wanneer de volgende rijles gepland is.
Rijles App
logo-plango.png
iphone-252b9599268297916a499feaa02ff0e6fd2822b7e59894ce489bf480533e243b.webp
leskaart vorderingen.png

De functies

Rijlessen inplannen

Bepaal zelf wanneer en hoe lang je wilt rijlessen.

Facturen overzichtelijk

Al je facturen en betaal afspraken

leskaart
vorderingen

Altijd inzicht in je vorderingen

Reviews

  • Instagram
  • Facebook

Nina van Wijk

Martijn is lekker chill, gezellig en een fijne instructeur. Hij geeft duidelijk advies en probeert je zoveel mogelijk gerust te stellen in de auto. Hij staat altijd open om het allemaal nog een keer uit te leggen! Kortom, helemaal toppie!

Nina gaf ons:

sterretjes.png
  • Instagram
  • Facebook

Lucas Verwimp

Martijn is een hele goeie instructeur hij vind t niet erg om iets 100 keer uit te leggen en als je t nie snapt dan legt ie t uit zoals jij dat nodig hebt en hij laat je alleen op gaan voor je examen als hij denkt dat je dr klaar voor bent ik ben de eerste keer geslaagd en dat komt door de hulp van martijn

Lucas gaf ons:

sterretjes.png
  • Instagram
  • Facebook

Imke Cavens

Vandaag in 1x geslaagd bij Martijn! Ik zou hem iedereen aanraden. Ik begon erg onzeker aan mijn lessen en rijd nu zelfverzekerd rond! Hele fijne lessen gehad en wordt echt op de leerling aangepast!

Imke gaf ons:

sterretjes.png

We worden beoordeeld met een 9,8

Onze beloftes aan jou!

aandacht-betrokkenheid-rijlessen-eindhoven

Aandacht &      betrokkenheid

Onze ervaren rij instructeurs nemen ons vak serieus. We kijken niet naar 5 minuten die wij extra aan jou besteden. Onze rijschool is daarom de beste keuze voor rijles in Eindhoven. Ontdek de voordelen van een goede rijschool met persoonlijke begeleiding. Krijg rijles in Eindhoven op maat van jouw behoeften. Bereid je voor op rijbewijs succes met ons toegewijde team van instructeurs.

Ontspannen in de auto

Onze instructeurs helpen je graag ontspannen in de lesauto om je rijbewijs stappen te halen, je leert bij ons niet gelijk alles in een keer aan maar geleidelijk in de ris opleiding instappen. Per week kijken wij naar jou niveau en vorderingen, en passen wij ons op jou wensen en behoeften aan. met onze deskundige instructeurs wordt rijbewijs halen een stressvrije en gestructureerde ervaring. Vertrouw op ons voor een comfortabele reis naar jou rijbewijs succes."

group-friends-relaxing-car-road-283547.jpg
leskaart vorderingen.png

Vol zelfvertrouwen de weg op

Bij ons krijg je een echte rijles in Eindhoven, geen 50 minuten rijlessen zoals andere rijscholen, maar gewoon 60 minuten of langer met als einddoel goed je rijbewijs te halen. Proefles aanvragen? Geheel vrijblijvende en ervaar hoe onze instructeurs jou zelfverzekerd achter het stuur te leren maken. Bij ons staat jouw succes en veiligheid voorop, zodat je vol zelfvertrouwen de weg op kunt. Wacht niet langer en kom rijlessen bij een goede rijschool in Eindhoven.

bottom of page