top of page
logowebdesign_edited.png

AUTORIJSCHOOL

MARTIJN

Werkwijze

Vraag een
proefles aan!

 

Ontdek hoe wij rijles geven, plan snel je proefles rijles in

Clickandgo.png
logowebdesign_edited.png

Klanten
tevredenheid

KLANTEN VERTELLEN.png

Ons slagingspercentage
 

Slaagt bij ons de eerste keer!

81%
 

channels4_profile.jpg
ris-rijopleiding-in-stappen-300x300_edit

Wij geven rijles op een andere manier dan de meeste rijscholen!

Bij ons rijlessen is anders dan bij andere rijscholen die vaak de reguliere opleidingsmethodiek gebruiken. 

 

Waarin de rijinstructeur verteld aan de leerling wat hij moet doen. Bij de ris zijn de rollen omgedraaid hierin verteld niet je rijinstructeur wat je moet doen, maar jij als leerling verteld wat we gaan doen, de rol van instructeur wordt vervangen als rijcoach.

Wij rijlessen met de nieuwste methode ris 2.0 als lesmethode. Wat de straks ook de standaard wordt van het nieuwe les geven voor alle rijscholen. Omdat het bewezen is dat dit een betere manier van opleiden is. 

 

De leerling leert meer, de leerling wordt zelfstandiger en besluitvaardiger, wat we in de normale opleiding vaak missen. De ris 2.0 is bestaat nog redelijk kort, vanaf 2022 kunnen rijscholen zich omscholen hierin.

 

Autorijschool Martijn is de 5e rijschool in Nederland die zich in oktober 2023 zijn bevoegdheid heeft omgeschoold als officieel ris 2.0 rijcoach. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom is Ris 2.0 lesmethode beter?

De Ris 2.0 verhoogd het slagingspercentage van rijscholen naar 80%. Dat is gelijk de reden waarom onze rijschool ook een hoger slagingspercentage heeft.

 

Als je de ris 2.0 volgt wordt je als leerling veel meer uitgedaagd op een creatievere manier, door spelenderwijs doelen te bereiken. En het is voor de leerling veel leuker;)

 

Voorbeeld:  Les script Scannen:

Doel: Het doel is dat de leerling voordurend goed bewust gaat leren waarnemen.

 

Middel: De ris instructeur geeft als opdracht een blauwe auto te zoeken, en de komende 10 min de blauwe auto te volgen etc.

Resultaat: De leerling wordt uitgedaagd op een leukere manier, de leerling wordt zelfstandiger, besluitvaardiger op een spel achtige manier, en hij leert het les script scannen eigen maken.

Plango Leerling app!

Met de LeerlingApp van PlanGo plan je zelf je rijlessen, heb je een overzicht op je vorderingen, les tegoed en facturen. Door middel van handige filmpjes en uitleg over de praktijkonderwerpen kun je jezelf al voorbereiden op de volgende rijles.

bottom of page